20% LOCKDOWN KORTING.
Je korting wordt direct toegepast!

Koerier- en transportdiensten


Of je nu meubels, een bed of pakketten laat ophalen of bezorgen, onze (spoed)koeriers zorgen voor een verzekerd aflevering in heel Nederland en België. Wil je weten wat de kosten zijn van het ophalen of bezorgen van je goederen met onze koeriersdiensten? Bereken je prijs in enkele stappen!

Spoedtransport

Spoedtransport

Heb je een tweedehands meubel gekocht en dient deze direct vervoerd te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen meestal dezelfde dag uw meubel vervoeren. Bekijk onze verhuiskosten voor o.a. meubels, fietsen, witgoed en motoren/bromfietsen.

meubeltransport

Meubeltransport

De Meubeltrein is een ervaren vervoerder. Heb je een tweedehands bank gekocht en wil je deze thuis laten bezorgen? Laat het aan ons over. Wij vervoeren jouw tweedehands bank snel en voordelig thuis. Ook voor witgoed en andere meubilair zijn wij beschikbaar.

Verhuisservice

Verhuisservice

Verhuishulp nodig? Wij bieden kleine en complete verhuizingen. Wij verhuizen jouw complete meubilair en alle andere spullen voordelig en verzekerd van een goede service!

Woning ontruimen

Woning ontruimen

Wanneer iemand overlijdt, dien je als nabestaande veel te regelen. In eerste instantie zal de focus liggen op de uitvaart. Bij een koophuis om het verkoopklaar te maken, bij een huurhuis om het huis leeg en bezemschoon aan de verhuurder op te leveren.